Cursussen voor mannen


Hier gaat het om de beginnerscursus klassieke massage voor een mannengroep. Voor de gemengde (m/v) of vrouwencursussen in Deventer of Amsterdam verwijzen wij u naar de relevante pagina's van deze site (kijk naar de keuzes in het menu bovenaan het scherm of in de rechterkolom).


De cursussen

Deventer en Amsterdam

Touch Direct Deel I

De cursussen zijn op maat gegeven, d.w.z. u spreekt data en tijden direct met de docent af. Het gaat vaak om twee cursisten: in Amsterdam maximaal vier, in Deventer maximaal twee. Cursussen voor grotere groepen geven wij niet meer. Daarom ziet u geen startdata op deze pagina. Ze worden per geval bekeken en afgesproken.

Prijs:  € Deel I van ongeveer 12 uur kost € 230,- tot € 270,- (afhankelijk van groepsgrootte) plus cursusboek à € 18,-. Al onze prijzen zijn inclusief BTW à 21% (boek 6%). Touch Direct Deel II kost eveneens € 230,-, maar het cursusboek dekt beide delen en dus de gehele beginnerscursus. Als u samen met uw partner de cursus volgt, kunt u voor de aanschaf van één cursusboek kiezen.

Locaties: De locaties voor alle cursussen bevinden zich bij Massagepraktijk Deventer en in Amsterdam bij Re-source Massage.

Geïnteresseerd?: via een e-mail kunt u uw belangstelling bekend maken: er wordt dan contact met u opgenomen om data af te spreken. U kunt later een Deel II-cursus regelen. Op dit stadium is er geen enkele verplichting. U zegt alleen dat u serieus van plan bent om een cursus te volgen. Vermeld in de mail uw naam en locatie (Amsterdam of Deventer) die voor u beter uitpakt. Geef ook aan dat het om een mannengroep gaat. Vanzelfsprekend gaat wij zeer voorzichtig aan met alle gegevens.

Wilt u nog meer uit de cursus halen, dan kunt u het cursusboek en de dvd vooraf bestellen. Samen voor kosten deze € 36,- (inclusief verzendkosten). Het boek zelf kost € 23,- inclusief verzendkosten.

Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Touch Amsterdam fungeert als een 'centrale' die masseurs (m/v) en cliënten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer ...