Cursus massage gemengd (m/v) of vrouwen


Hier gaat het om de 'gewone' beginnerscursus klassieke massage voor een gemengde (m/v) groep, of twee of vier vrouwen. Voor de mannengroepen (wel precies dezelfde cursus) verwijzen wij u naar de andere delen van deze site (kijk naar de keuzes in het menu bovenaan het scherm of in de kolom rechts van deze pagina).

Gemengde (m/v) groepen
Wij geven geen grootschalige cursussen meer in Amsterdam: alleen cursussen op maat. Dit kunt u tevens ook in Deventer regelen. 'Op maat' betekent dat u de data en tijden direct met de docent afspreekt; daarom ziet u geen data op deze pagina.

Amsterdam en Deventer op maat

In Amsterdam geeft een van onze docenten, die ook een eigen praktijk heeft, kleinschalige cursussen (en ook een geweldige masssage!). De data en tijden worden dus direct met de deelnemers afgesproken. Als u zich inschrijft voor dit soort cursus, dan neemt de masseur contact met u op.

In Deventer hebben wij een soort ‘dependance’ waar u een cursus in kleine kring kunt volgen (of natuurlijk van een individuele massage van Touch-kwaliteit kunt genieten). Eigenlijk een onafhankelijke massagepraktijk waarvan de eigenaar veel werk voor Touch heeft gedaan, zowel als masseur als ook als docent. Ook hier geldt, dat als u zich aanmeldt via het online formulier, dan neemt onze masseur daar contact met u op en u maakt met hem de nodige afspraken. U kunt alvast op www.massagepraktijkdeventer.nl kijken.

Op beide locaties geldt, dat wij onze complete beginnerscursus in twee delen presenteren, waarvan het tweede deel facultatief is. Omdat u met deze cursusstructuur direct aan de slag kunt, noemen wij het Touch Direct en hebben wij dus Touch Direct Deel I en Deel II. (Tijdens Deel I leert u wel een hele massage te geven; Deel II gaat om diepere technieken.)  

Prijs en duur. De prijs van de Touch Direct Deel I cursus van ongeveer 12 uur ligt tussen € 230,- en € 270,- (afhankelijk van de groepsgrootte) plus het cursusboek à € 18,-. (Het boek kan ook vooraf worden besteld: zie hieronder.) Omdat individuele omstandigheden verschillen, kan het zijn dat de cursus iets korter is. Het tweede deel van Touch Direct is facultatief. De duur en de prijs zijn dezelfde als voor Deel I, maar het cursusboek dekt beide delen. Als u met uw partner de cursus volgt, kunt u voor de aanschaf van één cursusboek kiezen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW: de cursus, dvd en verzendkosten à 21%, het boek à 6%.

Tijden. Zoals gezegd, worden deze direct met u afgesproken. U kunt aan twee dagen 10 tot 17 uur (met pauzes) denken, of aan vier sessies van elk drie uur.

Vooraf bestellen. Wilt u nog meer uit de cursus halen, dan kunt u het cursusboek en de dvd vooraf bestellen. Samen kosten deze € 36,-, inclusief verzendkosten. Wilt u alleen het boek vooraf bestellen, dan kost dit € 23,- inclusief verzendkosten. U kunt dit bij uw inschrijving aangeven.

Vrouwen
Hoewel wij het over mannengroepen en gemengde groepen hebben gehad, zijn twee vrouwen die samen massage willen leren, natuurlijk ook van harte welkom. In het verleden hebben wij vrouwencursussen aangeboden, maar er was toen weinig animo. Daarom de huidige splitsing. Met de huidige nadruk op kleinschaligere cursussen, kunnen wij natuurlijk veel flexibeler werken en valt een cursus alleen voor vrouwen wel te regelen.

Inschrijven. U kunt zich in principe voor een cursus inschrijven via de pagina Geïnteresseerd?. Merk wel dat, omdat alles met u moet worden afgesproken, dit betekent in dit geval alleen dat u serieus van plan bent om een cursus te volgen. Er is op dit stadium geen verplichting. Alleen als alles geregeld staat (groepssamenstelling, data en tijden) worden de afspraken als definitief en bindend beschouwd.

Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Touch Amsterdam fungeert als een 'centrale' die masseurs (m/v) en cliënten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer ...