Cursussen klassieke massage voor beginners

Bij Touch massage leren

Het geven van beginnerscursussen is hét specialisme van Touch Amsterdam. Wij bieden één beginnerscursus aan die ongeveer 22 uur in beslag neemt maar tegenwoordig in twee delen van elk 12 uur gesplitst wordt. De stof leent zich hiervoor uitstekend. Een halve cursus betekent absoluut geen ‘halve’ massage. Ook op het eerste deel leert u hoe u op een verantwoorde manier een hele lichaamsmassage kunt geven.  Deze cursus in twee delen noemen wij Touch Direct omdat u nog sneller zelf aan de slag kan. Het tweede deel van Touch Direct is dan facultatief.

Door de jaren heen hebben wij deze cursus aan heel veel verschillende groepen mensen gegeven (ongeveer 2500 cursisten in totaal) vanuit de gedachte dat iedereen de kans moet krijgen om massage te leren onder de voor hem/haar meest ideale omstandigheden. Op dit moment bieden wij zeer individuele cursussen aan voor iedereen, d.w.z. voor vrouwengroepen en gemengde (m/v) groepen, waarover u op deze pagina's kunt lezen, en voor mannengroepen, met precies dezelfde structuur maar op andere pagina's te vinden. (Kijk naar de links in de rechterkolom of lees verder.) Deze splitsing is meer historisch van aard.

Ongeacht de doelgroep en de lengte van de cursus, gelden steeds dezelfde kwaliteitskenmerken van een Touch-cursus:

Wij nodigen u uit om op deze site (in het menu in de rechterkolom) verder te kijken en de vaak gestelde vragen (frequently asked questions of FAQ’s) te lezen. Via Inhoud kunt u zien precies wat u bij ons leert; onder Programma vindt u informatie over locaties, duur en prijs. GeÔnteresseerd? Via een e-mail kunt u ons laten weten dat u interesse in een cursus hebt (geen enkele verplichting op dit moment). In de mail vermeld graag uw naam, de groep waarin u interesst hebt (gemengd, vrouwen, mannen) en waar u de cursus eventueel zou volgen (Amsterdam of Dventer). U kunt ook hier klikken om meteen naar de mannengroep te gaan.

Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Touch Amsterdam fungeert als een 'centrale' die masseurs (m/v) en cliŽnten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer ...