Individuele massage

Een uur voor uzelf: iedereen heeft het nodig!

Touch heeft geen eigen massagecentrum (een ‘salon’ of iets dergelijks), maar functioneert als een ‘centrale’ om masseurs (m/v) en klanten in contact met elkaar te brengen. Masseurs werken vanuit huis, waar ze alle faciliteiten van een professionele praktijk bieden.

De klassieke massage maakt de kern uit van wat Touch doet. Deze vormt de basis van de sportmassage. Maar ook voor ‘puur ontspanning’ bent u bij ons op het juiste adres.

Alle masseurs zijn in het bezit van een door de overheid erkend diploma. Bovendien staat Touch garant voor de kwaliteit van de massages en de voorzieningen. Sommige masseurs werken meer dan 20 jaar bij ons: vanaf het begin dus. In ieder geval werken alleen ervaren masseurs bij Touch.

Verder bieden sommige masseurs (m/v) naast de klassieke massage hun eigen specialismen aan. Denk aan bijvoorbeeld Reiki of Shiatsu. 

Kijk op de betreffende pagina (via de link rechts: ‘De masseurspagina’) om de voor u juiste masseur te vinden.

Meestal kunt u direct contact met de masseur opnemen om een afspraak te maken (wij werken alleen op afspraak); anders kunt u ook een afspraak maken via het centrale e-mail adres van Touch. De contactgegevens van de masseurs vindt u op de masseurspagina; de centrale contactgegevens zijn op de pagina ‘Contact’ te vinden.

De prijs van een Touch massage is € 55,- voor een uur en € 73,- voor anderhalf uur. De tiende massage is gratis. Alle Touch prijzen zijn inclusief 21% BTW. De tarieven voor therapieŽn (bijv. Shiatsu, Reiki) kunnen afwijken (geen BTW, bijvoorbeeld). Informeer vrijblijvend bij de therapeut wat een sessie kost.

Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Op deze pagina kunt u hierover lezen.