Welkom bij Touch Amsterdam

De massagepraktijk Touch Amsterdam bestaat sinds 1989. Onze specialisatie is de klassieke massage. Dit is de meest voorkomende massage in West-Europa en Noord-Amerika. Deze vormt de basis van de sportmassage maar wordt ook vaak gegeven als ‘pure ontspanning’.

Daarnaast bieden onze masseurs (m/v) vaak verschillende eigen specialismen aan. Denk bijvoorbeeld aan de van oorsprong Japanse Shiatsu en Reiki. U bent van harte welkom voor een individuele massage. 

Ons specialisme op het gebied van klassieke massage is het geven van beginnerscursussen. Veel van deze site gaat dan ook over cursussen of over het cursusmateriaal dat erbij hoort. Sinds 1989 hebben wij ongeveer 2500 cursisten mogen verwelkomen.

Als u klikt op een menuknop bovenaan het scherm, dan krijgt u informatie te zien over het onderwerp dat u interesseert. U kunt daarna weer verder zoeken in het menu rechts op het scherm. Bijvoorbeeld om meer te weten te komen over de inhoud van de cursus.

Wij wensen u een prettige kennismaking met Touch en hopen u bij een van onze activiteiten te kunnen begroeten!

Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Touch Amsterdam fungeert als een 'centrale' die masseurs (m/v) en cliŽnten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer ...