Cursussen voor mannen

De mannengroepen van Touch

Het geven van beginnerscursussen is hét specialisme van Touch Amsterdam. Wij bieden één beginnerscursus aan van ongeveer 22 uur. Tegenwoordig wordt deze bijna altijd in twee delen van elk ongeveer 12 uur gegeven, waarvan het tweede deel facultatief is. Tijdens Deel I leert u de basisprincipes van het masseren en hoe u een complete lichaamsmassage kunt opbouwen: u geeft en ontvangt een complete massage als deel van de cursus. U kunt dan later kiezen voor een verdieping, weer een complete massage, maar dan met kneding (petrissage) erbij. Wij noemen deze constructie Touch Direct, want na het eerste deel kunt u direct aan de slag!

Door de jaren heen hebben wij deze cursus aan heel veel verschillende groepen mensen gegeven, vanuit de gedachte dat iedereen de kans moet hebben om massage te leren onder de voor hem/haar meest ideale omstandigheden. Op dit moment bieden wij cursussen aan voor ‘gewone’ kleine gemengde (m/v) of vrouwengroepen en voor kleine mannengroepen. Het gaat steeds om dezelfde basiscursus (of de helft daarvan).

Ongeacht de doelgroep en de lengte van de cursus, gelden altijd dezelfde kwaliteitskenmerken van een Touch-cursus:

Wij nodigen u uit om op deze site verder te kijken (in het menu rechtsboven) naar 'Hoe en hoeveel', met meer gegevens, en ook naar de vaak gestelde vragen (frequently asked questions of FAQ’s), en naar 'Inhoud': wat u precies leert en hoe. Wilt u in principe een cursus volgen, stuur ons dan graag een e-mail. Vermeld uw naam en de locatie van uw keuze (Amsterdam of Deventer). Geef aan dat het om een mannengroep gaat. De betreffende docent zal dan contact met u opnemen om alles te bespreken. Natuurlijk gaan wij zorgvuldig aan met uw gegevens, geheel langs de lijnen van de AVG.


Onze specialismen zijn:


Individuele massage

Touch Amsterdam fungeert als een 'centrale' die masseurs (m/v) en cliŽnten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer ...